Ide og Design Nordreisa

Meny

Knallfine krakker

Krakker er enkle å plassere og flytte rundt når man vil tilby ekstra sitteplasser eller trenger avlastningsplasser. Like lette er de å stable eller stue unna når de ikke er i bruk.

Her ser du hvordan krakker kan males i forskjellige farger og mønstre for å bli et fint innslag i husets øvrige interiør. Til hjelp trenger du en god pensel, maskeringsteip, slipesvamp og en microfiberklut. Tipset kommer fra Anza, og de har også alt du trenger av verktøy og tilbehør til prosjektet.

1. Slipe flatene

Slip seter og ben med en slipesvamp. Tørk bort slipestøvet med en microfiberklut.

2. Teipe opp et mønster

Benytt maskeringsteip for å skape mønstre på krakkene. Noen av krakkene kan få et kryssmønster tvers over setet. Et tips er å benytte maskeringsteip i ulike bredder.

3. Grunnmale

Grunnmal og la tørke.

4. Male krakkene

Påfør to strøk interiørmaling. Benytt gjerne Anza Platinum skråstilt interiørpensel. Fhern teipen direkte etter det siste strøket, før malingen har tørket.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon