Ide og Design Nordreisa

Meny

Barnerom

I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former.

Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme. Det kan bli så fint som bare det! Her byr vi på inspirasjon til barnerom. Plukk en idé her og der, og bland alt sammen til en egen herlig, barnslig miks!

Noen ideér du enkelt kan gjøre selv!

Drømmerommet – Av og for barna!

9 av 10 barn får ikke selv bestemme hvordan deres rom skal se ut. Det synes vi er synd for det innebærer jo at vi mister barnets fantastiske tanker og ideer. Samtidig forstår vi at ønskemål fra de små ikke alltid er fullt ut realistiske, så det gjelder å finne en bra balanse. Og det er akkurat som Drømmerommet tilbyr – en bro mellom barnets fantasi og hjemmets forutsetninger. Kult, spennende og barnlig gøy helt enkelt. Prøv selv!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon