Ide og Design Nordreisa

Meny

Nordiske farger

En stor grå sofa i hjørnet av en stue. Veggene er malt med nordisk mørkbrun

Paletten med nordiske farger er subtil og moderne. Dette er en snill, men spennende palett, med både lyse og mørkere nyanser, som kombineres fint med de nøytrale fargene.

Farge på veggen på hovedbilde er Nordisk mørkbrun.

Nordiske farger

Den nordiske stilen preges av stramme linjer, og henter sin inspirasjon fra både natur og storbyliv, fra kunst og skandinaviske designikoner. Nordisk stil er derfor en innredningsretning som er i stadig endring, og som blir mer spennende for hvert år. Men følelsen av det lyse, naturlige lette vil ikke forandre seg. Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn.

Rustikk mellombrun er en varm ravtone inspirert av vakker, anvendelig honning. Rustikk mellombrun kan virke beroligende, koselig eller oppkvikkende, alt etter hvilken farger du kombinerer med.

Nordisk Hvit, Nordisk Beige, Nordisk Brunorange, Nordisk Blågrå og Nordisk Grågrønn er noen av hovedfargene i vår Nordiske palett. Farger som er utrolige deilige og behagelige å bo i.

Nordisk hvit
Nordisk blågrå
Nordisk grågrønn
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon