Ide og Design Nordreisa

Meny

copper orange kulörer 2015 kopparvas

Årets farge 2015

Hvert år velger vi ut en farge som er navet i de interiørtrendene som kommer. I år har fargen en varm og herlig oransje kobbertone – Copper Orange!

Samtidig som Årets farge avsløres, presenteres også fem trender innenfor farge og interiør. Til sammen danner de stikkordene i ”Everyday + Finding the wonderful in the normal”.

Vi er alle forskjellige. Vi har ulike personligheter og ulike stiler. Dette avspeiles ofte i klærne vi bærer, musikken vi hører på og i de rommene som vi kaller for våre. Vi fyller hjemmene våre med mennesker vi elsker, detaljer vi liker og farger som faller i smak. Det er noe fint i det å kunne vise hvem vi er gjennom farger.

Årets farge:
Copper Orange

Endelig møtes vi av et varmt spekter av rosa, røde og oransje farger. Det er på høy tid at hjemmene våre fylles med en positiv følelse og en varm omtenksomhet. I kombinasjon med lys rosa, nøytrale leirtoner, en glimt av klargult, kritthvitt, tre og kobber, lyser Copper Orange som den aller klareste.

Bli gjerne inspirert av årets farge og de fem innredningstrendene, men la fremfor alt din egen personlighet og din historie få sette avtrykk i dine omgivelser. La det synes at du føler deg som hjemme.

copper orange 2015 brons sideboard

copper orange 2015 väggfärg vaser

copper orange 2015 kök koppar

copper orange trästol 2015 fönster

Mykt og hardt

Bland den vakre kobberfargede veggfargen med hardt metall for å skape den riktige kontrasten.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon