Ide og Design Nordreisa

Meny

Varme og naturlige nyanser

Med varme naturlige nyanser kan du få det beste ut av årets farge 2021. Det er laget fire enkle paletter for å hjelpe deg å forvandle hjemmet med årets Nordsjö-farge 2021, Brave Ground. Her er noen ferdige fargekombinasjoner for å inspirere deg til å matche de naturlige tonene i fargepalletten for pålitelige farger.

Årets farge 2021, Brave Ground er både varm og naturlig – og den ideelle fargen å bruke i kombinasjon med andre farger. Den virker styrkende, balanserende, lar andre nyanser skinne og harmoniseres ideelt med vår palett med jordfarger.

Disse komplementære fargenyansene – myk brunt, grått og nøytrale farger – kan gi rommet helhetlig preg og forene de ulike elementene i ethvert interiør. Myk opp de harde linjene i et moderne rom og tilfør mer tradisjonelle rom et subtilt moderne preg med de pålitelige fargene som hjelper å skape en varm og innbydende atmosfære i ethvert rom i hjemmet.

Her er fire enkle, inspirerende ideer for bruk av Brave Ground med paletten med jordfarger …

1. Skap et harmonisk soverom med naturlige farger

En fargepallett med farger som fungerer naturlig sammen, så det er enkelt å kombinere de forskjellige fargetoner for å skape et helhetlig rom. Her er vegger malt i mykt brunt komplettert med årets farge, Brave Ground, som gir et nytt uttrykk i et koselig soverom. En bue, også malt i Brave Ground, tilfører et kreativt preg og definerer en sone til sminkebordet. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken, ved å se vår video Slik maler du en bue

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö Vintage coins E4.10.40

2. Prøv en farge i to fargenyanser for en innbydende stue til venninnekveld

Bruk av maleeffekt med delt vegg med pålitelige farger gir deg sjansen til å leke med interessante fargekombinasjoner og skaper et varmt og innbydende rom. Her har vegger malt i årets Nordsjö-farge, Brave Ground, og påmalt høye gulvlister i terrakotta. Dette fremhever høyden på rommet og skaper en subtilt bakgrunn for en eklektisk samling av funksjonalistiske møbler.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42

3. Bruk naturlige farger for å skape et kjøkken for lag med venner og familie

Den varme, naturlige nyansen Brave Ground er et utmerket valg for kjøkkenskap, da den ser flott ut med en rekke andre farger og materialer. Her rammer den inn naturtrehyller og en samling av tilbehør av kobber, glass og keramikk for å skape et smart, taktilt og moderne kjøkken.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04.67
Nordsjö Slate brown E5.15.25

4. Skap et rom for kreativitet med pålitelige rolige farger

Den pålitelige fargepaletten gir deg friheten til å matche farger, vel vitende om at de vil passe sammen. Her kombineres geometriske former, malt i Brave Ground og andre varme, harmoniserende farger, for en grafisk og visuelt stimulerende arbeidsvegg – et sted som vil får folk til å samles for å snakke sammen.

Hvilke farger – fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42
Deep Sarcelles F1.04.56
Nordsjö Vintage coins E4.10.40
Nordsjö Almond mousse EN.01.81

Utvalgte farger

BRAVE
GROUND

VINTAGE
COINS

SLATE
BROWN

ALMOND
MOUSSE

CENTURY
BROWN

LIGHT
TAUPE

DEEP
SARCELLES

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon