Ide og Design Nordreisa

Meny

Tapet gang

Har du vurdert tapet i gangen? Tapet kan tåle både «slag og spark», og for mange er tapet et helt naturlig valg i entreen.

Tapet på bildet i toppen er Sherazade 20063 og Free Style 5416-11.

Gangen står for førsteinntrykket i hjemmet vårt, velg derfor tapet med farger og mønster som forteller hvem som bor der. Gangen er jo også det første som møter deg når du kommer hjem. Sørg derfor for at fargene og stilen gjøre at akkurat du føler at det er godt å komme hjem når du låser opp døren etter en lang dag på jobben eller på skolen.  La fargene, tapetet, mønstrene og uttrykket reflektere hvordan du er som person. Er du sprudlende, leken, rolig, nysgjerrig, uredd, varm, trygg, behersket?

Gangen er et rom du ikke oppholder deg i lenge av gangen. Det gjør at her kan du ta i litt ekstra da du ikke kommer til å gå lei av tapeten du velger så raskt. Så vær litt vågal! Det tror ikke vi at du kommer til å angre på.

Det er viktig å tenke gjennom hva slags egenskaper tapetet skal ha før man forelsker seg i et mønster eller farge. Man må gå for et mer robust tapet i en liten entre enn en stor hall. Dette fordi veggen her vil bli mer utsatt for støt og skitt. Bruk tapetsymbolene når du skal velge egenskaper på tapet.

Feng Shui i gangen

Førsteinntrykket er utrolig viktig. Derfor skal du fokuserer på ytterdøren og entréen i hjemmet ditt. Jo mer åpent, og jo mer den ønsker deg velkommen, desto flere muligheter vil komme til deg i livet. Den største mengden chi kommer gjennom ytterdøren. Sørg for at døren er godt synlig, ren og lett tilgjengelig. Da blir det enklere for mulighetene å finne deg. Tenk etter hva som skjer når du åpner døren din. Kjenner du deg glad, ensom, trist? Er det mørkt, lyst, inspirerende, fredfylt? Du skal føle deg velkommen og lykkelig, og god energi skal flomme mot deg når du kommer inn i hjemmet ditt. Les mer om Feng Shui i gangen her!

Gulv til gang

Regn, grus, søle, slafs og snø er utfordringer gulvet i gangen må tåle. Velg et gulv som er klar for oppgaven! Med riktig valg av gulv slipper du at overflaten blir ødelagt hver gang noen kommer inn med grus og stein under støvlene eller det blir liggende vann som skader gulvet. Se våre utvalg av Klikkvinyl og gulvbelegg.

Hos Nordsjö Idé & Design garanterer vi at du finner et tapet med farger og mønster som passer deg og dine. Se vårt utvalg her!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon